spijkers met koppen

Spijker blijft altijd! En zelf ben ik een enorme fan van denim items. Een spijkerpak is normaal voor mij snel een overkill, maar voor dit pak maak ik graag een uitzondering! Het merk is Yaya, van eigen bodem en ze hebben echt mooie items ertussen! De broek is flared en high waisted en het jasje net over de billen. Ik draag er een violet top onder, met subtiel glittertje, uit een goedkopere zaak in Valkenburg. Zelf match ik alles. Goedkoop en duur en ook verschillende stijlen. Zo ontstaat er instant een eigen en persoonlijkere look. De bronzen schoenen en mega lange ceintuur van Pinnedby maken het outfitje compleet. Accessoires zijn onmisbaar voor een persoonlijke look. Top dag girls!!👅👅👅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s