natural beauty

Vandaag gaan we in naturel tinten. Ze zijn erg hot op dit moment. Niet zo Ellies ding maar afentoe maak ik een uitzondering! Deze broek is nog van Fetish en een kadootje van mijn fashion vriendinnetje! Ik mix hem met een rustige bovenkant in roomwitte tinten. De kekke joggingtrui is uit Beek en het tasje op de borst heeft een bruine ruit en matcht perfect bij de broek. De lederen tas komt uit Sluis en ik heb er zelf een gekleurde band aangemaakt. Zo oogt hij sportiever. De laarsjes in tweekleur matchen er top onder en maken het geheel fashionable! Top dag girls!! 😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s