vroege vogel

Ondanks ik in de omliggende zaken alleen maar naturel kleuren kan ontdekken, ga ik voor kleur omdat kleur het leven meer kleur geeft volgens mij! De grote labels laten trouwens wel kleur zien, dus waarom zouden we ons hullen in schutkleuren? Deze gele jurk is gemaakt met stevige katoen en voorzien van grote pofmouwen. Ik spotte hem bij C&A, een nieuwe ontdekking volgens mij! Zelf denk ik dat dit Nederlandse familie bedrijf een come back gaat maken! Ze zijn ook erg actief op insta met onderscheidende en retro achtige items. Deze dress heb ik opgeleukt met aparte sieraden, in layers gedragen. Hang dus drie of twee verschillende kettingen onder elkaar en durf te matchen. Van het dragen van geel word ik blij … wie durft er ook??Top dag girls!!😺😺😺

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s