lang pink en flowers

Deze lange linnen rok in shocking pink van Transfer is één van mijn favorite items. Leuk door te dragen nu met een vrolijke sweater en denim jasje, zoals jullie kunnen zien. De sweater komt van C&A en de coole denim jas is van het merk Alix. De nieuwe sweaters zijn voorzien van pofmouwen en stoer en vrouwelijk tegelijkertijd. De instappers met Gucci logo en blokhak kunnen nog net nu. Vandaag geef ik style advies bij Gelaen31 en Gaby staat de laatste keer in onze pop up Smaak store, aan de overkant in de Salmstraat in Geleen. Top dag fashionista’s!!👩‍🎤🏃👩‍👧‍👦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s