blue blues

Vanuit Spanje een bericht voor vertrek! Ik ga in blue met country tintje. De broek is ideaal for traveling en van Studio Anneloes. Erop een kek shirt met fashion opdruk. Eroverheen een blauwe blazer van Smaak, uit een voorgaande collectie van Ydence. Blijft mooi en alle blauwtinten matchen op elkaar. De witte sneaker is altijd een goede investering, maar neem een merk sneaker want dat zie je. Deze zijn van het merk K&S en top. Ik ga vliegen doeii girls!!💋💋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s