scottish adventure

Vandaag een lange rok, want naast de terugkerende mini mode blijven lange rokken en jurken gelukkig ook hot!! Dit prachtige exemplaar is van het merk La Fee and I love it! Een mooie naturelkleurige ruit en lekker zwierig en bovendien een prachtige wolachtige stof. Erop combineer ik nu nog een gek t-shirt met stadse opdruk. De kleuren van de opdruk matchen mooi bij de rok en western laarsjes. Western laarsjes blijven ook hot in alle soorten en maten, en geven dit soort rokken meteen een andere uitstraling. Top dag girls!!šŸ¤ šŸ¤ šŸ¤ 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s