denim girl

Een goede jeansbroek, ik heb er een haat liefde verhouding mee, zoals velen van jullie waarschijnlijk zullen weten. Omdat een jeansbroek zo een makkelijke keuze is naar mijn mening en ik wil geen grijze muizen van jullie maken! Toch maak ik vandaag een uitzondering, want deze sixtys versie van C&A en van het legendarische merk Clockhouse vind ik bijzonder! Met flared pijpen, highwaisted én met steekzakken aan de voorkomt, wordt dit een echte klassieker! Erop draag ik een kort vestje met “blijvende” pofmouw en eronder een kekke printtop van Desiqual. Zo maken we een gewone denim outfit lekker anders. Top dag girls!!🤠🤠🤠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s