la donna e mobile

Vandaag een voor jullie samengestelde set, met een stoere en vrouwelijke touch! Ik draag een zwierige rok van één van mijn favorite merken, namelijk Fabienne Chapot. Deze rok is van viscose en de print is briljant. Erop een truitje met subtiele pofmouw van Morgan. De witte coltrui eronder matcht gaaf bij de lange witte laarzen. Witte laarzen blijven een goede aanschaf, maar ga niet voor de goedkoopste exemplaren, want wit kan snel goedkoop maken, zeker als het geen echt leer is! Deze overknees zijn van Unisa en toppers! De grote ketting met libelle is van zilver en van Unode50, en het lederen ceintuur tasje is ook van Fabienne Chapot. Met een groot theatraal sieraad maak je je outfit net even anders. Top dag girls!!💋💋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s