autumn colours

Vandaag mooie herfstkleuren, want kleur blijft ook dit najaar hot. Deze panterprint andere stijl rok is van Fabienne Chapot en mega mooi! Erop draag ik een groenblauwe wollen top van Morgan en daaronder een witte losse kraag met mega punten. Leuk een losse kraag, die hadden we bij Smaak al jaren geleden… maar deze vond ik toch nét even iets anders. De witte lange laarzen van Unisa blijven uniek en matchen er mooi bij. Het ceintuur tasje in bordeaux is een cool accessoire en komt ook van Fabienne Chapot. Draag op een wijde rok altijd strakke en korte items, zo blijft de taille mooi zichtbaar en dat flatteert je figuur! Top dag girls!!👄👄👄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s