pink brownies

Vandaag een pak, want pakken zijn en blijven hot, and I love it! Dit tweedelig pak gemaakt uit comfortabele travelstof, is van het merk Transfer. Het jasje heeft een mega strikceintuur, en is daarom voor mij het mooist als hij gesloten gedragen wordt. Onder het jasje draag ik een knalrose blouse gemaakt van satijn. Satijnen bloesjes zijn sexy en dienen aan de bovenkant open gedragen te worden, volgens mij. Leuk om verschillende gouden kettingen in layers te dragen. De rose sneakers met glitters matchen er perfect onder en de broek omgeslagen aan de onderkant maakt deze outfit extra sportief. Het kleine omhangtasje met kettingen eraan is van Nunoo en mega leuk. Top dag girls!!💋💋💋

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s