neo romantic rock western style

Deze stijl is zelf bedacht en ik heb me laten inspireren door “de new house of Gucci”! Ik draag een strakke stretch broek in cognac kleur van Fetish en daarop een wollen truitje in een mooie zachte kleur, voorzien van een theatrale kraag. Eroverheen een vegan leather jurk, als jas gestyled! De laarsjes in western style en de namaak Chanel ketting ceintuur over de broek maken de look compleet. Mijn tip…..investeer in goede en iets duurzamere accessoires en mix duur en goedkoop. Ik creëer zo altijd mijn eigen persoonlijke look…. steal from the best!! Top dag girls!!👢👩🏻🤪🐕

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s