bud spencer

Vandaag een spencer set van mij! Mijn vader droeg ze al in de jaren 60 en bij Smaak lanceerde we ze al enkele jaren geleden. Deze groene spencer komt uit een leuke zaak in Geleen en kost geen drol. Leuk oversized en zelf getailleerd door de voorkant een beetje omhoog te stylen. Eronder draag ik een Studio Anneloes broek met strepen, uit mijn eigen kast. Spencers staan ook leuk over een jumpsuit of lange jurk. Meerdere ideeën volgen nog hierover. Top dag girls!!👧👧👧

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s