western vibes

Dit pak in western style van Fabienne Chapot blijft een topper! Dit merk is altijd verrassend en loopt vaak een beetje voor! Met een knipoog naar de jaren 60 en 70 onderscheiden zich veel items van dit “Dutch” label. Deze broek met een uitmuntende pasvorm en flared pijpen is top en het korte bijpassende jasje in baby rib is dé bom naar mijn mening. Eronder draag ik een pittig coltruitje met stoere print van Smaak en de laarsjes met punt komen van Beurskens. Het tasje is van Núnoo en komt van Gelaen31. Ik hou van dames pakken omdat ze zo goed staan bij iets oudere meisjes haha. Stylish en stoer en deze heeft een western touch and I love it!!😎😎😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s