aqua kameel

Het is vesten tijd en dat is prachtig! Je ziet veel lange vesten nu ook weer, in lekker warm wol. Dit exemplaar met mooie tinten komt van de markt uit Geleen. Met de juiste styling maken we er een klasse outfit van, zoals jullie kunnen zien. Investeer altijd in goede en duurzame accessoires, zoals een goede leren tas en laarsjes. De western boots zijn al enkele jaren oud en van het topmerk Lola Cruz. De cognac kleur matcht overal bij, dus een goede investering. De grote tas is ook van een top Italiaans merk en komt uit Sluis. Mijn retro Gucci ceintuur is zeker 20 jaar oud en blijft fantastisch. Het kleuren pallet van mijn getoonde outfit is lekker najaars en het turquoise en cognac matchen toppy. Great day girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s