ownstyler

Vandaag heb ik weer een eigen setje voor jullie uitgezocht! Ik draag een vegan leather dress als jas, op een wijde geruite broek van Msch Kopenhagen. De retro Gucci ceintuur heb ik al 20 jaar in mijn kast liggen, evenals het retro Cartier sjaaltje. De satijnen fuhsia rose blouse staat er top onder en ik vind het zelf prachtig matchen bij grijs en cognac kleur. De stoere western boots van Lola Cruz blijven de bom en staan werkelijk overal onder. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s