pinapple girl

Pakken zijn nog steeds hot en ik ben blij dat ik dit printpak van Aaiko nog in mijn kast heb hangen. Vandaag dus weer eens iets uit mijn eigen collectie. Draag een coltrui onder een pak en sneakers voor een sportieve styling, of een blouse en hakjes voor een meer vrouwelijk geheel. Ik koos voor de laatste versie, zoals jullie kunnen zien. De tweekleurige hippe laarsjes zijn übersexy en van Lola Cruz. Het pak heeft een pinapple print in een sobere kleurstelling. Mooi om er dan een gekleurde blouse onder te dragen, zoals deze ijsblauwe variant. De kettingceintuur uit Parijs maakt het plaatje compleet. Met de juiste accessoires maak je iedere outfit nét even anders. Top dag girls!!👅👅👅

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s