broekie jurkie

Vandaag een eigen creatie weer, omdat shoppen in je eigen kast erg leuk is soms. Ik draag een plastic fantastic broek die lekker wijd valt, uit de nieuwe collectie van Shoeby. De broek heeft een lak glans en staat erg leuk vind ik zelf! Erop een blouse met bloemen uit eigen kast van Smaak en een vintage gilet van Fetish in denim. Daaroverheen draag ik een Ato denim dress, open gestyled als jas. Een tip van mij. Ook rechte jurken die net iets te strak zijn geworden, staan vaak wel leuk als jas gedragen over een broek. Let wel erop dat de stof niet te dun is, anders gaat het snel goedkoop aandoen. Denim op denim is altijd goed, en je kunt ook verschillende kleuren ervan op elkaar combineren. Onder een outfit als deze horen kekke laarsjes, zoals deze bijna stukgedragen van Lola Cruz. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s