cognacje please

Cognac is een mooie en warme najaarskleur en staat mooi met pastels zoals zachtroze en blauw, maar ook mooi met een fellere accentkleur zoals fuchsia of knalgroen oranje of blauw. De vegan leather jurk als jas gedragen staat vlot over een strakkere broek. Draag er een retro spencer onder, voor een apartere look. Deze spencer komt van Stradivarius en de echte Gucci ceintuur maakt het geheel weer luxe. Op foto twee draag ik een cognac vegan leather chino van Geisha. Erop een strak truitje en een ketting ceintuur. Het omhangtasje is van Núnoobags en van Gelaen31. Alle twee de outfits komen uit Geleen, uitgezonderd de spencer. Top dag girls!!❤️❤️❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s