natural beauty

Naturel tinten zijn normaal niet zo mijn ding, maar deze zelf samengestelde outfit heeft wel iets! Ik draag een zomer jurk van Locals met een winterse twist. De dress heeft een sexy fitting en ik stijl er een kort wolwit vestje op, open gedragen. Vesten zijn hot en pofmouwen ook. Met lange bruine western boots geef je alle jurken meteen een sexy upgrade, vind ik zelf. De ceintuur die lang geknoopt wordt maakt het plaatje compleet. Kies stoere accessoires in cognac tinten voor een stoerdere outfit te creëren! Top dag girls!!🤠🤠🤠

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s