after xmas outfit

Lekker comfy en toch stylish! Kies dan voor een flared jeans, met een iets andere trui. De broek van Minueto is echt retro en komt nog van Smaak. Zeg niet dat wij niet voorruit liepen haha! Erop draag ik een wollen fantasie truitje van Tommy Hilfiger. Eronder stoere western boots, die zijn nog steeds hot. Maak dus van een denim outfit een echt feestje en bedenk dat bijna alle kleuren matchen op een jeans broek of rok. Top dag girls!!😀😀😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s