purple mixer

Vandaag een jumpsuit in de styling! Ik draag een paarse versie van Fabienne Chapot en stijl hem met een brede, suède, iets over de top ceintuur in de taille en daaroverheen een vest. Leuk om met verschillende stijlen te mixen en durf eens kleur te bekennen zou ik zeggen. De puntlaarsjes matchen mooi bij de ceintuur en een jumpsuit met wijde pijpen blijft de bom. Een langer vest over een wijdere jumpsuit kan dus, maar zorg er dan wel voor dat de taille goed zichtbaar blijft, anders wordt het snel een zakkerig geheel. Top dag girls!!👯‍♀️🎈👯‍♀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s