vrouwen pakken

Het vrouwenpak blijft altijd en is voor mij voorbestemd voor vrouwen met ballen! Deze versie in een rose ruit is van Fabienne Chapot, één van mijn favoriete merken. Bovendien is dit merk van Hollandse bodem en dus des te beter. Zelf stijl ik een pak graag met een blouse eronder. Satijnen bloesjes staan sexy en dienen iets meer open gedragen te worden aan de bovenkant. Het sjaaltje in mijn nek is vintage en van Cartier. Vintage sjaaltjes zijn de bom om een eigen stijl te creëren. Onder de wijde broek draag ik western boots, dat staat lekker stoer. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s