pakkie bombertje

Vandaag een andere set met de ruiten broek. Nu los van het jasje gestyled, van het pak van Fabienne Chapot. Ik ben dol op satijnen bloesjes en deze fel rose is de bom. Lekker losjes open gestyled aan de bovenkant, met het sjaaltje in de nek. Erg sexy vind ik dit! Eroverheen draag ik een bomber in fluweel van Ydence, van een paar jaar geleden. De westernboots maken het plaatje compleet. Nog een tip… style een klassieke broek af met een dun en felgekleurd ceintuurtje. Top dag girls!!🥳🥳🥳

a

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s