violet met een gouden randje

Ik stijl vandaag violet met goud en dat is een top kleuren mix. Het goudkleurige jasje is van een pak van Harper en is al van een paar collecties terug. Eronder draag ik een violet, wijde broek van ydence en een bloesje van de Hema. Alleen het bloesjes is van dit seizoen! Mooi om broek en top ton sur ton te kiezen of in eenzelfde kleur. De brede ceintuur komt uit de sale bij Imago in Geleen, deze breekt het geheel. Wijde broek met oversized blazer eroverheen is gewaagd maar leuk. Met de brede ceintuur accentueren we wel even de taille en dat is een goed plan. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s