fluor naturel

Kijk eens hoe leuk we een felle kleur kunnen stijlen! De fuchsia gekleurde broek is van Essentiel en staat prachtig met een ietwat klassieker bombertje van Caroline Biss, met een subtiel bruin ruitje. De blouse is ook fel rose en van satijn. Maak de outfit compleet met een gouden ceintuurtje in de taille, zodat het goud terugkeert in de outfit. Felle kleuren gaan de boventoon voeren in de komende collecties. Als je dus niet “all the way” durft te gaan is dit een mooi alternatief. Mix met naturel tinten dan. Top dag girls!! 🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s