orange grey day

Het saaie grijs is ultra mooi om te mixen met een kleur, zoals orange! Deze wijde heren broek zit als gegoten en kost geen drol. Hij komt van een klein leuk zaakje in Obbicht en is van 24 colors. Erop altijd kiezen voor korte items zoals dit onwijs cool truitje van Morgan, is mijn advies. Zo blijf je lengte houden en wordt alle accent op de taille gelegd. Leuk je nek op met kettingen van Gelaen31… gedragen in layers en dan ben je ready te go. Zelf draag ik onder dit soort broeken het liefste puntlaarsjes. Top dag girls!! 🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s