denim high

Ik geef toe dat jullie mij niet zo snel in een denim broek zullen zien, maar voor dit exemplaar maak ik graag een uitzondering! Lekker hoog in de taille en ideaal voor mijn figuur! De strik ceintuur accentueert mooi de taille. Op high waisted broeken altijd kiezen voor korte items, is mijn advies! Dit jasje in een klassieke ruit is van het mooie merk Caroline Biss. Leuk dat het jasje ook aan de onderkant open gedragen kan worden, voor een pittiger effect. Onder het jasje graag ik een mooie accentkleur. Dit rose truitje is van MSCH kopenhagen, ook een leuk merk overigens. De pittige laarsjes uit mijn eigen kast van Lola Cruz waren een goede aanschaf. Ze staan eigenlijk overal onder! Onder een goede denim zie ik het liefste een sexy puntlaarsje of een andere hak … that is Ellies style!! Top dag denim girls!!🧑‍🔧🙅‍♂️🧢

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s