sixty denim

De jeansbroek met flared pijpen draag ik al jaren, maar de shops hebben ze nu ook meer ingekocht en daar ben ik blij om. Weg met de skinny roep ik al enige tijd, omdat ik dat persoonlijk achterhaald vind en de meeste meisjes en vrouwen beter een wijder model zouden kunnen dragen, omdat dat veel meer klasse heeft en meer voor hun figuur zou doen. Deze denim van Mademoiselleyéye komt nog van Smaak .. enige jaren geleden uit de sale. Ik draag er een strak truitje met bloemen onder en eroverheen een zacht geel halflang vest van Jozemiek. De puntlaarsjes staan top onder een flared denim en de violet ceintuur maakt het plaatje compleet. Gooi wat gouden kettingen om je nek, in layers en je bent ready to go. Top week girls!!👖👖👖

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s