denim babe

Mijn nieuwe passie is denim.. haha! Dat zal jullie zeker verbazen, maar let op! Deze retro style denim vind ik anders. Het merk is Shaft en deze broek is handgemaakt en komt uiteraard uit Italië. Wat een geweldige pasvorm en hoe stijlvol is dit exemplaar! Erop draag ik uiteraard geen standaard zwart t-shirt. Deze gifgroene satijnen blouse en matching groen vestje zijn uiteraard bijzonder. Dit voorjaar knallen ons de kleuren om het lijf…and I Love it!! Onder zo een jeans horen puntlaarzen met blokhak en een paar cognac kleurige zijn een goede basis aanschaf. Top dag girls… trouwens gooi er vooral veel goud bij om is mijn laatste tip. Mooie dag girls!!😻😻😻

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s