terra pink party

Vandaag weer een set met de wijde broek en deze muisgrijze versie van 24colors is mooi en zeer leuk geprijsd. Erop een lichtroze vest en eronder een theatrale blouse van hetzelfde merk als de broek. Apart gelukt deze kleuren mix van terra en pink… al zeg ik het zelf. Ik houd van wijde klassieke broeken, met een vest erop. lekker seventies. Ik draag er graag witte puntlaarsjes onder maar een loafer kan ook. De nerd look vind ik top en lekker retro Gucci like… my style!! Top dag girls!!👩‍🎤👩‍🎤👩‍🎤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s