aqua knaller

Dat Smaak haar tijd voorruit was, blijkt wel weer! Dit pak uit Parijs hangt al jaren in mijn eigen kast en blijft een topper! Baby rib en een felle kleur, die nu pas echt actueel is en een hoge taille broek, die iets wijder valt. Felle kleuren gaan we dit voorjaar en zomer heel veel zien, dus helaas voor de zwart en beige lieshebbers. Toch zeg ik vooral, draag waar je jezelf lekker in voelt, want iemand die zich niet lekker voelt in felle kleuren, lijkt dan meer op een clini clown… haha. Je kunt dan beter je eigen stijl trouw blijven en eventueel enkel een accent kleurtje toevoegen, desnoods met je accessoires. Denk dan aan een felgekleurde handtas of ketting, of oorbellen …. desnoods lippenstift in een fellere kleur. Sunny day girls!!🤡🧑‍🎤👩‍🎤👨🏻‍🎤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s