soul flowers

Dat de jaren 70 stijl weer opbloeit in mode land mag nu wel duidelijk zijn, and I love it! Met de nieuwe generatie Gucci en films als The serpent en The house of Gucci, is de populariteit nog vergroot uiteraard! Mega grote Elvis Presley brillen, gouden kettingen en uiteraard de flared broeken en mega kragen,plus de felle kleuren en retro prints vieren hoogtij. Hier draag ik een flower flared van Fabienne Chapot in deze stijl. Erop een felle gele trui en gouden kraagje. De punt laarzen zijn een beetje western stijl, maar de Abba laars in wit met blokhak is ook nice eronder. Mix en match met deze stijl en draag hem alleen als je jezelf er lekker in voelt. Dan alleen kun je erin shinen! Het leuke lila tasje met gele hengels is trouwens van het merk Núnoo en komt van Gelean 31. Top dag girls!!🦸‍♀️🦸‍♀️🌈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s