groen doen

Dé modekleur dit seizoen is toch wel groen! Het leuke van deze kleur is, dat hij vele varianten kent en je alle kleuren groen op en met elkaar kunt matchen. Bovendien is er voor iedereen wel een geschikte kleur groen te vinden. Ik word er in ieder geval vrolijk van! Dit kekke pakje in groen komt van Tris Company uit Stein, een unieke modewinkel met leuke merken. Een coltrui tonsurton staat altijd vlot onder een pak als dit. En natuurlijk western boots met een punt, om het geheel stoer af te stylen. Pakken zien we mega veel dit voorjaar en vooral in felle kleuren, maar ook in pastels. Great day girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s