pink panther

Deze knalroze broek is geweldig en ik scoorde hem bij Essentiel in de outlet! Felgekleurde items zijn de max en zowel colorblocking als fel met rustig zijn nu ok. Deze trui is nog van Smaak en Sisterspoint en matcht top met de felgekleurde broek. Wijdere broeken met flared pijpen zijn nu eindelijk echt hot! Dat wisten Gaby en ik allang natuurlijk! Ik draag er het liefste westernachtige laarzen onder, in een cognac kleur, is altijd een goed idee overigens. Top dag girls!!🌸💫😄

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s