soul sisters

Deze outfit droeg ik gisteren op de soul matinee van Vicini wine and bites in Geleen. Het pak is van Fabienne Chapot, een merk van Nederlandse bodem, waar ik mijn hart al jaren geleden aan verloren heb. De collectie is Seventy’s geïnspireerd en wordt gekenmerkt door uitgesproken prints en veel kleur. Vrouwen pakken zijn hot en dit retro model is mijn favoriet. Stoer en vrouwelijk tegelijkertijd! Onder het geruite pak draag ik een satijnen blouse van Harper in een nude tint. Goede accessoires maken je outfit en dit retro silk sjaaltje van Cartier dus ook. Vrouwen pakken zijn altijd top en staan stoer en gekleed tegelijkertijd. Top dag powergirls!!😎😎😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s