sensation white

Wit blijft mooi en moet erbij in je kledingkast. Er zijn natuurlijk vele varianten wit en gebroken wit is mijn favoriet! Dit karate gilet is van Shoeby shops en een nieuwe trend. Leuk met die bindceintuur in de taille en goed te combineren met drukkere items, zoals deze flower power broek van Fabienne Chapot. Een gilet op een wijde broek gaat dus ook, maar zorg wel altijd dat je taille goed zichtbaar blijft, anders word je net sponge bob haha. We gaan ook veel gewatteerde jasjes zien in Japanese stijl. Ik hou ervan! Top dag fashionista’s!!😎😎😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s