denim day

Dat denim altijd blijft is een waarheid als een koe uiteraard en ik smul ervan! Dit denim pakje heb ik zelf samengesteld, uit items van een paar jaar terug. De broek van Mademoiselleyeye en van Smaak, was toen vooruitstrevend en is nu de bom! Erop draag ik een denim jasje van Fetish en ook van Smaak. Dit soort broeken zie je nu veel. Zal de skinny jeans dan nu eens eindelijk van het toneel gaan verdwijnen?? I hope so!! Wijde, flared broeken zijn mijn persoonlijke favoriet op dit moment en ze staan leuk met pumps, westernboots, maar ook met een sneaker eronder. Pimp je denim items met veel klatergoud zou ik zeggen en gooi veel ringen erbij om. De zegelring is mijn persoonlijke favoriet. Have a great day fashionistas!!🙏🧚‍♂️👩‍🎤👩‍🏫

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s