natural born chiller

Vandaag eens iets totaal anders, in this world of colors. Naturel tinten! Ook deze trend blijft, gelukkig voor velen. Ik draag een Kimono achtig vest in fluweel en wolwit, van Shoeby Shops en eronder een dierenprint truitje dat nog van Smaak komt. Daaronder draag ik een fake lederen broek van Geisha en de puntlaarsjes in tweekleur komen uit mijn privé collectie en zijn van het geweldige merk Lola Cruz. Het rib omhangtasje is een leuke eyecatcher en ideaal ook als telefoontasje. Het is van Núnoo bags en komt van Gelaen 31. Naturel tinten staan mooi en rustig en bruin met off white vind ik persoonlijk altijd mooi. Top dag girls!!🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s