sunny shiners

Dat geel één van mijn favoriete kleuren is weten jullie waarschijnlijk al! Dit seizoen vol kleur kan ik mijn hart ophalen. Gele sandaaltjes zijn dé musthave en deze zijn van het merk Red Rag en goed betaalbaar ook nog. Mijn tweedelig pakje komt van Jozemiek en is uit een zeer comfortabele travel stof. Mooi dat linde groen en apart met geel gecombineerd. Het is leuk om de kleur van de schoenen en de tas op elkaar af te stemmen en deze tas van Núnoo is van Gelaen 31, waar ik op woensdag en zaterdag werk. We verkopen ook mooie sieraden en woonaccessoires en ik geef graag advies. Als je niet zo van kleur houdt, kies dan voor een handtas in een accent kleur. Dan is dit dé eyecatcher van je ouffit. Zwart en skinny worden schaars dit seizoen en stiekem ben ik mega blij. Sunny day fashion vrindjes!!😛😛😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s