strak in de jas

Strakke stretch kan best, maar ik draag er graag een langere jas overheen, dat geeft op een bepaalde leeftijd toch net iets meer klasse en bovendien creëer je zo een toffe look. Een mouwloze jas is cool en kan over iedere wijde en strakke broek gedragen worden. De lange ketting van Biba maakt optisch ook langer en slanker en deze kost geen drol. De “oma”schoenen zijn ook hot en zo maak je een beetje een “Gucci look” ervan, lekker klasse zo gestyled! Groen en beige staat leuk! Ik ben zelf niet zo voor beige all over, omdat het veel vrouwen erg bleek maakt. Leuk het beige dus op met een gave accentkleur, is mijn advies. Top dag girls!!🥰🥰🥰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s