groene golf

Vandaag ben ik er weer met een knaller van Tris Company uit Stein, die ik jullie niet kan onthouden! Deze knalgroene jumpsuit is volgens mij dé bom. Hij is gemaakt van een stretch denim en heeft een prefecte fitting, ook voor vrouwen zoals ik, met iets meer vrouwelijke vormen. Ik draag hier graag een sandaaltje met blokhak onder. De onderkant van het pak is eens iets anders dan de flared varianten. Knalkleuren blijven in de mode, ondanks er nog steeds veel vrouwen zijn die helaas geen kleur durven te bekennen haha. Ga dan voor één kleursaccent in je outfit zou ik zeggen. Je knapt ervan op, dus zeker het proberen waard. Sunny day fashionista’s!!😜😜😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s