blue house

Vandaag blauw! De kleur die bijna iedereen staat, want voor iedere vrouw of man is er wel een geschikte tint blauw. Ik draag hier een flamboyante rok in een klassieke vichy ruit, die nog van Smaak komt en erop een shirt van fake label met grappige Dior print. De meisjesachtige sandalen met enkelbandje komen van Van Haren. Hier verkopen ze leuke trendy schoentjes voor een zacht prijsje en leuk om erbij aan te schaffen. De grote sieraden zijn van Biba en komen van Gelaen31, evenals de blauwe tas van het trendy merk Núnoo. Hier werk ik op woensdag en zaterdag en geef ik jullie graag leuke stijltips. Helemaal in het blauw is leuk en alle kleuren blauw kun je met elkaar matchen. Sunny day girls!!🙏🙏🙏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s