yellow forever

Dat geel mijn favoriete kleur is mag nu wel duidelijk zijn en ik ben blij dat meer fashion liefhebbers deze passie met mij delen! De zomer barst van kleur en ik ben er mega blij mee. Deze jurk heeft een top model en lengte en komt van …C&A. Deze zaak is op het moment goed bezig, want ze hebben er aparte items tussen hangen als je even goed zoekt. Onder dit soort jurken een stoere schoen toevoegen, of sneaker is mijn advies. Sleehakken staan vrouwelijk en stoer tegelijkertijd en beleven ook een comeback. Dit is de zomer van de jurken en ik ga ze er voor jullie uitpikken. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s