green grass summer

Dat er veel kleur te zien is in het zomerse modebeeld mag nu wel duidelijk zijn! Groen is er ook in overvloed en wel in vele varianten. Het grappige is ook dat je eigenlijk alle tinten groen op en met elkaar kunt matchen. Hier heb ik weer een pronkstuk gespot. De mode items van styliste Lonneke Neuteboom, die te koop zijn bij Shoeby Shops, vind ik de bom! Ik show hier een apart jasje in Japanse stijl. Leuk met de groene, denim jumpsuit eronder, van Tris Company uit Stein. De sieraden van Biba verkoop ik zelf bij Gelaen31. Ze zijn super hip en mega betaalbaar. Ik werk daar vandaag en morgen weer trouwens en geef jullie graag persoonlijk style advies op maat. Zonnige dag fashionista’s!!💪🍀🤗

met paarse jumpsuit van Fabienne Chapot eronder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s