candy girl

Kleuren zijn mijn passie en roze staat vooral mooi bij blonde vrouwen. Ik draag een luchtig jurkje in deze fijne pastel kleur, met sieraden van Biba. De plateau schoenen in goud zijn een goede aanschaf en passen overal bij. Ik hou ervan te experimenteren met kleur. Ik draag dus ook graag roze met oranje. De sieraden zijn ook een expressief kantje waarin ik me lekker kan uitleven. Durf verschillende stijlen te matchen en draag veel sieraden aan de pols met de horloge ertussen, is mijn advies! Dat staat lekker stoer. Sunny day girls!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s