pistache met banaan

Pastels staan goed bij blond en dus ook een aanrader voor mij haha! Ik draag een soort pistachkleurige, linnen wikkelrok uit de sale, van Tris Company uit Stein, in combinatie met een shirt uit mijn privé collectie van Seven Moons ( helaas niet meer open) Pastels combineer ik graag met elkaar en zachte kleuren staan eigenlijk allemaal bij elkaar. De ketting van Biba en Gelaaen31 heb ikzelf zo gestyled. Ik heb er namelijk twee aan elkaar gemaakt. Het zachtroze bandje in mijn nek kocht ik ooit in de outlet. De armbanden en oorbellen in zeefiguurtjes komen ook van 31 en zijn ook van Biba. Een leuk modejuweel merk met echte “pareltjes”voor een zachte prijs. De gele schoenen met plateauhakken kocht ik in de sale bij Van Haren. Om je outfit in balans te houden adviseer ik altijd om kleuren te laten terugkomen. De gekke gele zonnebril komt trouwens uit de outlet in Maasmechelen en is van Odette Lunette! Top dag girls!! Neem gerust een ijsje 🍨 🤣🤣🤣

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s