mix blok

Daar ben ik weer! Ik ga jullie mix inspiratie geven. Vandaag draag ik een strakke geruite broek die bij een pak hoort eigenlijk, van Jane Lushka. Erop een apart rose truitje dat ik gespot heb in Stein bij Tris Company. De laarsjes in cognackleur zijn van Zinda en van Beurskens uit Beek. Altijd een goede aanschaf laarsjes in deze kleur en ik blijf een fan van puntlaarsjes. Het sjaaltje is vintage van Cartier. Sjaaltjes staan leuk en maken de outfit compleet. Top dag girls!!😜😎😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s