wijde pijpen

Maar weer eens een berichtje van mij voor alle fashion vriendjes! Omdat ik mijn blog niet meer kan doorlinken naar mijn zakelijke pagina moeten jullie me hier volgen! Ik ben allang een voorstander van flared broeken en pakken en deze van Caroline Biss, in een bruine klassieke ruit vind ikzelf geweldig! Er hoort ook een jasje bij. Omdat de ruit en kleur ervan tamelijk klassiek zijn, leuk ik de boel op met een felgekleurde roze coltrui van de Hema en een kekke en opvallende ketting van Biba en van Gelaen 31. Daar hebben we trouwens 13 December weer een shopping night en er zijn nog enkele plekjes. Draag onder een flared broek western boots, dat staat lekker stoer. Ik ga weer meer posten dus volg me maar. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s