soul flowers

Wijde broeken blijven ook dit seizoen weer actueel. Dit voorjaar worden ze nog een beetje wijder, and I love it! Deze groene broek met perfecte fitting is te koop bij Vanilia in Maastricht. Draag op een wijde broek bij voorkeur korte items, of zoals ik hier laat zien, een blouse erin gedragen. Het leuke gebloemde bloesje is nog van Smaak en uit Parijs. Gebloemde items zien we ook weer veel dit seizoen en de prints en kleuren vliegen ons om de oren. Beige en natuurtinten blijven altijd, gelukkig voor de dames die iets minder uitbundige outfits prefereren.Kies voor aparte en uitgesproken accessoires is verder mijn advies. De funfur bonttas is van Núnoo bags en de mega grote oorbellen van By shir en te koop bij Gelaen 31. Top dag girls!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s