beige roseeke

Buiten de felle kleurentrend dit voorjaar en de pastels, gaan we ook weer veel beige varianten zien, voor vele gelukkigen onder ons haha! Deze warm beige/camelkleurige broek spotte ik bij Shoeby shops en het camel giletje is van Imago. Om het saaie beige iets op te leuken voeg ik een accentkleur toe. Knalrose is top beige camel, cognac en beige. Kettingen in gouden over een coltrui gedragen is ook een trend die ik leuk vind. Ook dikke schakelkettingen met een klein “Sjonnie” randje zijn de bom( lol)!Onder een wijde broek sneakers of puntlaarsjes aub! Top dag fashionista’s!!😍😍😍

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s